Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΑΝΤΡΙΚΟ: ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

   ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
                 3                      -              1

8 λεπτά ακριβώς ήταν αρκετά για να πετάξουμε στα σκουπίδια ότι χτίζαμε με κόπο και ορθολογικό τρόπο σε όλο το ματς.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σχετικά ήρεμα, με ελαφριά υπεροχή μας. Απειληθήκαμε ουσιαστικά 2 φορές απο στημένες φάσεις με την πρώτη να σταματάει στο δοκάρι μετά απο απευθείας εκτέλεση φάουλ απο πλάγια θέση και την δεύτερη μετά απο κόρνερ η κεφαλιά του αντιπάλου να περνάει λίγο έξω.
 Αντιθέτως εμείς θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς από το 1ό ημίχρονο...Η χαμένη ευκαιρία του Δροσόπουλου που δεν βρήκε καλά την μπάλα μέσα απο την μικρή περιοχή, το σουτ του Σταθόπουλο έπειτα απο κορνερ εντελώς αφύλαχτος από την γωνία της μικρής περιοχής, το δοκάρι μετά απο σουτ του Γκούρι αλλά και το τεράστιο χαμένο τετ α τετ του Γκούρι που κατέληξε κόρνερ ενώ η φάση ξεκίνησε με αντεπίθεση τεσσάρων!! παιχτών μας έναντι 1 αμυνόμενου.
 Στο β' μέρος η πίεση μας απέφερε καρπούς  αφού μετά απο όμορφη ενέργεια του Δροσόπουλου πέρασε τον προσωπικό αντίπαλο και έστρωσε την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα ο Δημητρουλάκης στο 55'. Όλα κυλούσαν ομαλά, χωρίς να πιεζόμαστε , χωρίς να πραγματοποιεί ούτε 1 τελική προσπάθεια η αντίπαλη ομαδα αλλά στο επιθετικό τρίτο να είμαστε επιρρεπής χάνοντας 3 μεγάλες ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Πέντσιου στο 66΄
Φτάνοντας στο 70΄ όπου σε ανύποπτη φάση στο κέντρο του γηπέδου ο Χαντζιάρας υποπέφτει σε φάουλ βλέπωντας την 2η κίτρινη. Έχοντας χάσει και το έτερο στόπερ Σταματάκη με αναγκαστική αλλαγή 5 λεπτά πριν  προσπαθήσαμε να επαναπροσανατολιστούμε μέσα στο γήπεδο.
 Στην πρώτη κάθετη επίθεση που δεχτήκαμε με κατάληξη (σουτ εκτός περιοχής) δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 76'΄
 Χαμένη ευκαιρία για εμάς αντεπίθεση και 2-1 στο 80΄
 Στο 84'στην 3η τελική προσπάθεια του αντιπάλου στο Β΄μέρος ήρθε το 3-1 μετά απο κόρνερ και κεφαλιά.

Σε γενική σύνοψη η ομάδα έδειξε πράγματα. Ήταν καλύτερη όσο οι αριθμητικές ισορροπίες υπήρχαν, δημιούργησε αρκετές τελικές προσπάθειες σκόραρε και δεν απειλήθηκε.
Από τους 15 αθλητές όπου αγωνίστηκαν είχαμε 1 του 2002,  2 του 2001 ,3 του 2000 , 3 του 1999 και 1 του 1998.

Συνεχίζουμε... Εξ΄άλλου εμείς μόλις ξεκίνησαμε ...Μόλις αρχίσαμε το εγχειρημά μας και τα πρώτα στοιχεία είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ