Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΤΡΙΚΟΥ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ
                                           
                                            0              -                 3

Σε ένα ματς χωρις τελικές προσπάθειες ηττηθήκαμε δυσκολότερα απο ότι δείχνει το 0-3
 Στο Α΄ημίχρονο το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο χωρίς τελικές προσπάθειες παρα μόνο κάποια φλύαρα σουτ απο μεριά μας. Απο την αντίπαλη πλευρά οτιδήποτε πήγε να δημιουργηθεί προερχόταν απο στημένες φάσεις.  
 Έτσι λοιπόν στο 40' μετά απο πλάγιο άουτ στην δεξιά μας πλευρά η μπάλα  κάπως βρέθηκε στην πλάτη του αριστερού μας μπακ!! και έγινε το 0-1.
Μόλις 2΄ αργότερα, εκτέλεση φάουλ απο το ύψος της σέντρας και 0-2.
 Στο Β' ημίχρονο προσπαθήσαμε να επανέλθουμε στο ματς με μία ελαφριά πίεση χωρίς ουσιαστική φάση να πραγματοποιείται την στιγμή που ο Δούρειος καθόταν στο μαξιλάρι του 0-2 χωρίς να πραγματοποιήσει τελική προσπάθεια στα καρέ μας. Εκεί λοιπόν στο 1ο σουτ του αντιπάλου μας στο 70΄ εκλείσε το το σκορ.
 Μπορεί να χάσαμε έναν ακόμη αγώνα αλλά σίγουρα οι νίκες μας  σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας απο 3 πόντους και έχουν ονόματα.
Σταματάκης, το Νο5 και βασικό στόπερ για 2ο συνεχόμενο ματς στην αντρική. Γεννηθής το 2002 έδειξε πως η καλή εμφάνιση την περασμένη βδομάδα στο ντεμπούτο του απέναντι στον Διαγόρα δεν ήταν τυχαία και έτσι σήμερα ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Και απο τις 2 ομάδες.
Κουσιαρής μπήκε αλλαγή στο 73΄ πέρνοντας θέση κάτω απο τα δοκάρια. Γεννηθής το 2002 είχε 2 σταθερές επεμβάσεις, σίγουριά με τα πόδια και μία θεαματικότατη επέμβαση παρόλο που η φάση ακυρώθηκε σαν οφσαιντ.
Κωβαίος. Μπήκε στο 45' πήρε τη θέση του παρτενέρ στην άμυνα δίπλα στον Σταματάκη, δίδυμο γνώριμο απο τους αγώνες τους στο πρωτάθλημα Νέων. Εξαιρετικός στο man to man μαρκάρισμα, δεν εκτέθηκε με σίγουρες και καίριες επεμβάσεις. Γεννηθής το 2000.
Φιλιππαίος. μπήκε στο ματς το 69ο λεπτό γεννηθής του 2001 στη θέση του δεξιού μπακ. Δεν απειλήθηκε και έδειξε μερικά απο τα πλούσια στοιχεία που έχει επιθτετικά. Απο αυτά που μας έχει συνηθήσει στους Νέους.
Δροσόπουλος και Παπαδήμας (2000 γεννηθέντες) δείχνουν πλέον μετα το 2ο συνεχόμενο ματς με φανέλα βασικού πως δεν πιάνουν απλά μία θέση μικρού στην 11αδα...Αλλά πολλά περισσότερα.
Τέλος να κρατήσουμε τα ονόματα των Ζιώγγα και Πέντσιου. Γεννηθέντες το ΄99. Δύο ποδοσφαιριστές που στα 18 τους πλέον ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες το γάλα σε αυτή την κατηγορία, κάθε φορά που πέρνουν την μπάλα στα πόδια τους. 

Περίμενουμε την επιστροφή Χαντζιάρα (1999) Στόπερ  Σταθόπουλου (2001) αριστερό μπακ, Δημητρουλάκη (2000) κεντρικού μέσου , την εισαγωγή στην αντρική ομάδα την ερχόμενη βδομάδα του πολλά υποσχόμενου Χάσκο (2001) επιτελικού μέσου και πολύ σύντομα του ¨καλλιτέχνη" της ομάδας μας Στοτσένι (2002) επιτελικός μέσος.

Υ.Γ. Υπάρχουν 2 ακόμα ονόματα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα που για διαφορετικούς λόγους αυτή την περίοδο δεν είναι μαζί μας. Ακούνε στο όνομα Ζώτος (2000) και Καλογεράκης (1999). Δύο παιδιά απο τα σπλάχνα μας με πολύ ιδιαίτερες ικανότητες και δυνατότητες. 
Σας περιμένουμε.

Έχουμε την δυνατότητα να φτιάξουμε μία πολύ δυνατή ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς. 
Μία ομάδα που του χρόνου θα παίζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και θα ψυχαγωγεί όποιον βρίσκεται στις εξέδρες.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ