Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Α' ΟΜΑΔΑΣ

Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ Α' ΟΜΑΔΑ 


Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν εβδομάδα εξελίξεων ως προς το προπονητικό κομμάτι για το αντρικό τμήμα της ομάδος μας. Υπήρξαν κάποιες επαφές, μία πρώτη συμφωνία και μία "άτυπη" πρώτη παρουσίαση προπονητή την Τετάρτη που μας πέρασε (21/2/18) στους παίχτες μας.Για ευνόητους λόγους το όνομα δεν ανακοινώθηκε επίσημα μέχρι να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του. Δυστυχώς ή ευτυχώς η επικείμενη συμφωνία δεν προχώρησε καθώς δεν είχαμε απόλυτη σύμπνοια απόψεων με τον εν λόγω κύριο στο λειτουργικό κομμάτι της ομάδας.
 Σκοπός της κίνησης αυτής ήταν ένα "ηλεκτροσόκ" που θέλαμε να επαναφέρει το νεύρο και το πάθος στην ομάδα σε συνδυασμό την αποφυγή της απόκλισης από το 5ετές πρότζεκτ που ανακοινώσαμε την περσινή σεζόν που δεν είναι άλλο απο την εδραίωση αθλητών απο τα σπλάχνα της ομάδας στην αντρική σε ανώτερες κατηγορίες.
 Είμαστε ευχαριστημένοι από την εν γένει συμπεριφορά , ήθος και χαρακτήρα  της μέχρι τώρα πορείας της αντρικής με 1 μόνο εξαίρεση και τιμωρία παίχτη μας εξωαγωνιστικού λόγου.Θέλουμε όμως και κάτι παραπάνω μιας και πιστεύουμε σε απόλυτο βαθμό που το φετινό ρόστερ αποτελείται απο αθλητές με τρομερή όρεξη για μπάλα και κάποιες μονάδες με πλούσιο ταλέντο και ικανότητα. Ρόστερ που αδικείται κατάφορα απο την βαθμολογική κατάταξη. 
 Μπορεί να είναι δηλωμένο προς όλους πως τα 2 πρώτα χρόνια (η προηγούμενη και η φετινή χρονιά) μηδαμινή σημασία έχει η θέση της ομάδας παρα μόνο η δημιουργία αντρικής με ποδοσφαιρική εμπειρία σε συνέχεια στη συμμετοχή προπονήσεων και αγωνιστικής δραστηριότητας ώστε από του χρόνου με την ένταξη και των αθλητών του 2000 μετά την εφετινή των 1999 η ομάδα να έχει το απαραίτητο ταλέντο που έχουν αυτά τα παιδιά , την συνοχή και την χημεία με τα τόσα χρόνια κοινής πορείας ώστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω.Από την άλλη γνωρίζουμε πως όταν αγωνίζεσαι σε ένα παιχνίδι όπως το ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και την γλύκα της νίκης για το παραπάνω κίνητρο της συνέχισης , την επαναφορά της πίστης σε αυτό που κάνεις και την έξτρα όρεξη να προσπαθείς.
 Βάζοντας λοιπόν αυτά στην ίδια ζυγαριά επιδιώξαμε τη συνεργασία με νέο προπονητή. Κίνηση που θα υπενθύμιζε σε όλους τους αθλητές τον λόγο για τον οποίο υπάρχει αυτή η ομάδα εδώ και 2 χρόνια με το ίδιο ακριβώς ρόστερ και θα επανέφερε την πίστη τους στο εγχείρημα μας μιας και αυτό μας χρειάζεται όλους στον απόλυτο βαθμό!
 Η απόφαση λοιπόν είναι να πορευτούμε μέχρι τέλους τιμώντας το οργανόγραμμα μας με την υπάρχουσα προπονητική ηγεσία και με το υπάρχον ρόστερ αλλά με περισσότερη πίστη σε αυτό που κάνουμε.Περισσότερο Πάθος....Περισσότερη Όρεξη...
Υ.Γ. Μόλις πέρασε ένα πάρα πολύ δύσκολο σερί αγώνων που μέσα σε 6 αγωνιστικές αντιμετωπίσαμε τους 5 πρωτοπόρους του ομίλου. Στα 4 από αυτά προηγηθήκαμε...
Η επόμενη αγωνστική μας βρίσκει αντίπαλο με την Ελαφρά ταξιαρχία.
Είναι η ώρα μας να γλυκαθούμε και εμείς...Έχουμε φτάσει δεκάδες!! φορές στην πηγή χωρίς να πάρουμε κάτι...Να η ευκαιρία μας λοιπόν...
Για την νέα αρχή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ