Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Α' ΟΜΑΔΑΣ

ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ- ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΑΣ
           3                 -                8

Με αποτέλεσμα που παραπέμπει σε άλλο άθλημα τελείωσε ο αγώνας της Α' ομάδας μας απέναντι στην Δάφνη Αθήνας για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' κατηγορίας.
Σκόρερ για την ομάδα μας δις ο 17χρονος Πέντσιου και ο 20χρονος Σαουκα.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε με ένα τυπικό 4-3-3 με τον Καβουριάδη Π. κάτω απο τα δοκάρια Σταθόπουλο(68' Σταματάκης) και Παπαδήμα αριστερά και δεξιά στα άκρα της άμυνας αντίστοιχα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Λυμπερόπουλο και Φραγκούδη. Μπροστά τους ήτανε οι Αθανασόπουλος (45' Ζώτος) Τριανταφυλλόπουλος και Καβουριάδης Γ. (45' Δροσόπουλος) να συμπληρώνει την τριάδα του κέντρου. Τέλος οι Πέντσιου στην κορυφή, Αγγελής και Σάουκα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.
 Λίγα πράγματα μπορούν να να αποτυπωθούν εδώ για αυτόν τον αγώνα μιας και το σκορ ήτανε 1-3 στο 9ο λεπτό!!! Κάπου στο 18ο λεπτό το πέναλντι γκολ για το 1-4 έδωσε πρόωρο τέλος στην σεμνή τελετή.
 Ξέραμε εξ αρχής σε αυτήν την μεταβατική περίοδο πως θα υπάρξουν και 5...και 6......και 10 γκολ σε έναν αγώνα, ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Όχι με κατεβασμένα τα χέρια για 70' απο τα 90' αγώνα. Ναι ένας 2002, ένας 2001 τρεις 2000 ένας 1999 γεννηθέντες απο τους 14 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.Μέσον όρο ηλικίας κάτω απο τα 19 έτη. Η ηλικία όμως είναι δικαιολογία μόνο όταν χάνεις απο κάποιον πιο δυνατό,πιο έμπειρο.Όχι για ήττα με τρόπο σαν το χθεσινό. 
Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτο που ζητάμε. Ζητάμε όμως πείσμα, πάθος, όρεξη αυταπάρνηση, επιμονή και υπομονή. Καθώς αυτά σε συνδυασμό με τις φετινές εμπειρίες για μας δώσουν την συνταγή για κάτι υποσχόμενο του χρόνου.
Έφτασε λοιπόν η ώρα που ο Βιτζηλαίος Μάρκος μαζί με τους λιγοστούς πιο έμπειρους παίχτες που διαθέτει να βγούνε μπροστά και να βάλουνε πλάτη ώστε τα αδιαμφησβήτο ταλέντο που υπάρχει σε αυτή την "φουρνιά" απο την ακαδημία μας να ξεδιπλωθεί το συντομότερο χωρίς ψυχολογική ή οποιουδήποτε άλλου τύπου πίεση, παρά μόνο ποδοσφαιρική.Αρκεί βέβαια, οι ίδιοι οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές να καταλάβουν ότι με δουλειά και μόνο μπορεί να κερδηθεί κάτι.

  Συνεχίζουμε στο στόχο μας προσηλωμένοι,που δεν είναι άλλος απο μία αντρική με ποδοσφαιριστές απο τα σπλάχνα της και μέσον όρο ηλικίας κάτω των 20 ετών που θα πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ