Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΤΡΙΚΟ: 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

13η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ : ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ - ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ             (http://epsath.gr/results/display_ranking.php?league_id=359) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1 ΣΤΙΣ 10:00ΠΜ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

 Οι αντίπαλοί μας βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας 7 βαθμούς μακριά απο την προνομιούχο 3η θέση (Γκυζιακό) που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.Προέρχονται μάλιστα από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Θύελλα Περιστερίου, αποτέλεσμα που έριξε απο την πρώτη θέση του ομίλου τους Περιστεριώτες.
 Από την πλευρά μας εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί από το 1ο έως το 90ο λεπτό και όχι κατα διαστήματα... όπως συνηθίζουμε. Όσες φορές το έχουμε επιτύχει αυτό καμία ομάδα ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης δεν πέρασε ένα ξεκούραστο ποδοσφαιρικό δύωρο παρόλο το νεαρό του μέσου όρου ηλικίας μας.
 Στα αγωνιστικά της ομάδας μας, όλοι οι παίχτες είναι στην διάθεση του Βιτζηλαίου Μάρκου εκτός του Καλογεράκη (99' , επιθετικός μέσος) που ταλαιπωρείται εδώ και 6 μέρες με ίωση. Στην διάθεση του προπονητή επίσης τέθηκε και ο Δρακούλης Δ. μετά την σημερινή έκδοση του δελτίου του, καθώς αναμένουμε μέχρι την Παρασκευή για να ξέρουμε αν θα είναι διαθέσιμα τα δελτία  από τα 2 νέα πρόσωπα στην ομάδα μας  (Γκούρι επιθετικός σαν ελεύθερος και Καλομοίρης πλάγιος μέσος σαν μεταγραφή απο Αστέρα Εξ.)
 Τέλος όπως όλα δείχνουν ο ορισμός της αποστολής για τον ερχόμενο αγώνα θα γίνει την τελευταία στιγμή καθώς πέρα απο τα αναμένοντα δελτία υπάρχει και ο πολύ σημαντικός αγώνας της ομάδας Νέων απέναντι στην αντίστοιχη της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αυτό το σαββατοκύριακο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα ετοιμοπόλεμοι απέναντι σε μία ομάδα που έχει το απόλυτο των νικών στον όμιλο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ